Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Shambler - újabb képregény adaptáció

2012.05.25. 14:33 Csabi87

Bob Layton és David Michelinie úgy döntött, hogy filmre viszik közös képregényüket a Shamblert és egy horror-vígjátékot forgatnak belőle.

A produkció munkálatai ha minden igaz már a nyáron megkezdődnek, a történet pedig nem is tűnik rossznak. A sztori Sam Prattről szól, egy fiatal tudósról, aki nagy áttörést ért el legújabb kutatásai során, amelynek célja, hogy a halottaknak újra életet adjon. Igen ám, de Pratt alvilági barátai is megtudják ezt az igen csak kecsegtető információt, majd megölik kis tudósunkat és ellopják a szérumot, hogy annak adják el, aki a legtöbbet ajánlja érte (és ugye a leggonoszabb célokra használja, mert a pénz mindig az ilyeneknél van).

Pratt menyasszonya és laborsegédje viszont megtalálja a tudós holttestét és mivel a dugiban elrejtett szérum helyével is tisztában vannak, felélesztik Samet, majd a rendőrség által használt helyszínelős szalagba tekerik, Sam pedig gyilkosai után indul, hogy közbelépjen, mielőtt még nagy baj történne, csak hősünk nem számol Shamblerrel, a kíméletlen gyilkológéppel, aki meglehetősen megnehezíti a kis magán akciót.

A filmről egyébként több infó egyelőre nincs, bár egy artwork érkezett, íme (bár ez utóbbi nem friss, hiszen még 2011-re ígéri a filmváltozatot):

Shambler-artwork.jpg

 

Címkék: képregény poszter adaptáció upcomings shambler

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr264543435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása