Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Some Guy Who Kills People - előzetes

2012.05.24. 12:26 Csabi87

Some-Guy-Who-Kills-People-DVD.jpgMég tavaly az egyik horrorfilm fesztiválos poszt kapcsán megemlítettem a Some Guy Who Kills People című horror-vígjátékot, amelyet hamarosan kiadnak DVD-n, így gondoltam az emlékeket felfrissítendő kirakjuk a film előzetesét.

A történet Ken Boydról szól, egy első ránézésre átlagosnak tűnő srácról, aki az anyjával él és egy jégkrémesnél keresi a kenyérre valót, már amennyire ez sikerül neki, hiszen egy megfizetetlen, és lebecsült állásról beszélhetünk. Ken azonban nem panaszkodik, hiszen el van ő mindeközben, egész konkrét azzal, hogy a képzeletében öldösi az embereket. Ez már egy picit beteges, de egy kínos megaláztatás után, amit pár fiatal követ el Ken sérelmére, hősünknél betelik az a bizonyos pohár és úgy dönt végez a fiatalokkal, szépen, ahogy azt illik: one by one. 

A tovább mögötti előzetest valóban érdemes csekkolni, hiszen egész jónak tűnik ez a produkció, amely egyébként többnyire pozitív visszhangokat kapott eddig.

A rendezést Jack Perez követte el, akitől eddig olyan filmeket láthattunk, mint a Vad vágyak 2. része, a Szörnyek szigete vagy a meglehetősen balul sikerült 666: A gyermek, de a gyilkos cápa és az óriás polip küzdelmeinél is Perez ült a rendezői székben.
A forgatókönyvet Ryan A. Levin ötölte ki, aki eddig rövidfilmek esetében és néhány sorozat epizóddal tette ugyanezt.

A főbb szerepekben pedig Kevin Corrigan (A rejtély, A tégla, Brutal), Barry Bostwick (Koponyák 3., Fémszörny), Karen Black (Az 1000 halott háza) és Leo Fitzpatrick (Genya, Jack and Diane) látható.

Címkék: előzetesek upcomings some guy who kills people

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr404536777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása