Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Storage 24 - poszter és előzetes

2012.05.22. 18:33 Csabi87

Újabb angol horrorhoz érkezett egy poszter és egy előzetes. A Storage 24 a sci-fi-vel vegyíti az általunk oly nagyon szeretett műfajt. A történet Londonban játszódik és egy teherszállító repülő lezuhanása utáni eseményeknek lehetünk szemtanúi. A gép a város felett hibásodik meg, a szállítmány nagy részét pedig London utcáira ejti, majd ugye bekövetkezik a lepottyanás is. A városban természetesen kitör a káosz, sőt vesztegzár sem marad el, ugyanis a szállítmány valami über titkos dolog volt, amiről tulajdonképpen senki nem tud semmit. Így vannak ezzel hőseink is Charlie és Shelley, akik előtt viszont meglehetősen gyorsan feltárul a titok, ugyanis egy rejtélyes ragadozó kezd vadászni rájuk.

Az előzetes meglehetősen jól néz ki, illetve a szinopszis sem tűnik borzasztónak, szóval kíváncsian várhatjuk a produkciót.

A rendezést egyébként Johannes Roberts (F, Roadkill, Hellbreeder) vezényelte, míg a forgatókönyvet Noel Clarke (4.3.2.1), Davie Fairbanks és Marc Small írta.

A főbb szerepekben pedig Noel Clarke (4.3.2.1, A kilencedik légió), Colin O'Donoghue (A rítus), Antonia Campbell-Hughes (The Task) és Laura Haddock lesz látható.

A trailer a tovább mögött lapul.

Storage-24-Poster.jpg

Címkék: angol előzetesek poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr394530352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása