Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 05. 22.

2012.05.22. 16:40 Csabi87
  • Az Államokban idén nyáron érkezik a Sand Shark című film DVD-n, egészen pontosan július 31-én. Afelől kétségünk se legyen, hogy valami fantasztikus élményben lesz majd részünk. Aki esetleg nem tudja miről van szó csekkolja az előzetest.
  • Felmerült, hogy sorozat készülne A fűnyíróember című Stephen King novellából. A MovieHole értesülései szerint, a sorozat jobban ragaszkodna King ötletéhez, mint az 1992-ben készült Pierce Brosnan főszereplésével készült film.

  • Azt már eddig is tudtuk, hogy újraforgatják, illetve megfilmesítik a Kolchak: The Night Stalker című vámpíros horrorsorozatot, amelyet 1974 és '75 között sugároztak, egy 20 részes évad keretein belül. Az ötletet mondjuk az 1972-es azonos című TV film adta, amelynek a forgatókönyvét Richard Matheson írta.
    Az új változat főszerepében az már biztos, hogy Johnny Deppet láthatjuk, az újabb hírek szerint pedig úgy néz ki, hogy a forgatókönyvet D. V. DeVincentis (Otthon, véres otthon) írja, míg a rendezői feladatokat Edgar Wright (Haláli hullák hajnala) látja el.
  • És ha ma már volt egy űrhajós horrorunk, akkor itt egy másik: Ruairi Robinson Last Days on Mars című filmje, amely egy csapat Marson tébláboló asztronauta történetét mutatja be. A forgatókönyvet Sydney J. Bounds novellája alapján Clive Dawson (Bunker) jegyzi, míg a szereplők között már biztos, hogy Tom Cullen (Daddy's Girl), Sally Hawkins (Pusztuljon, aki nem nősül!), Romola Garai, Elias Koteas (Viharsziget, Álmok otthona) és Liev Schreiber (Sikoly 3., Végrehajtók) ott lesz.
Címkék: hírek the night stalker sand shark a fűnyíróember last days on mars

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr364530387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása