Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dark Feed - poszter és előzetes

2012.05.11. 14:28 Csabi87

Talán emlékeztek még John Carpenter legutóbbi filmjére a 2010-es The Wardra, amelyet forgatókönyvíróként Michael és Shawn Rasmussen jegyzett. Nos a két fivér annyira belejött akkor a filmezésbe, hogy tavaly írtak egy újabb szkriptet, sőt úgy döntöttek a rendezést is felvállalják. Így készült el aztán a Dark Feed című horror, amelyhez most kaptunk egy előzetest és a posztert.

A történet egy régi kórházi épületben játszódik, ami mára már meg lehetősen lepusztult, de a a sötét múltnak köszönhetően abszolút nem unalmas hely. A helyszínen lévők pedig ezt csak megerősíthetik, hiszen ördögi dolgok történnek velük a falak között.

A főbb szerepekben Evalena Marie (Remains, Exhumed), Michael Reed (Zombie Allegiance, Exhumed), Michael Scott Allen és Jonathan Thomson (Exhumed) lesz látható.

A tovább mögött egy előzetest is találtok.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr444501328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.05.11. 14:50:31

Hát, nem tudom, hogy a film milyen lesz, de a trailer kedvcsinálónak, már elnézést a kifejezésért, de kibaszott ütős. Biztos benevezek rá.

süti beállítások módosítása