Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Asylum Blackout - poszter és előzetes

2012.05.03. 16:40 Csabi87

Az amerikai IFC Films május negyedikén dobja piacra VOD-on, illetve néhány moziban a francia-belga-amerikai koprodukcióban készült Asylum Blackout című tavalyi filmet, amely The Incident címen is fut úgy egyébként.

A történet néhány rock zenész srácról szól, akik rohadtul várják már a nagy áttörést, viszont, amíg ez elérkezik és amíg a zenélésből nem telik kenyérre egy elmegyógyintézetben dolgoznak, konyhásként. Ám aztán egy átlagosnak induló munkanapon egyszer a közelben tomboló vihar miatt áramszünet lesz az intézetben, a bentlakók pedig ki is használják az alkalmat és lázadni kezdenek, sőt ha az nem lenne elég a gyilkolástól sem riadnak vissza. Mivel a srácok és a megmaradt őrök foglyul esnek bent, ezért kénytelen várni és túlélni, amíg kintről megjön a segítség.

A rendezést Alexandre Courtés követte el, akinek ez volt az első önálló nagyfilmje, viszont a nem rég itthon is bemutatott A két mesterlövész című vígjáték is a nevéhez köthető. A forgatókönyvet S. Craig Zahler és Jérome Fansten hozta tető alá, mindkettőjüknek ez volt ez első komolyabb forgatókönyve.

A főbb szerepekben pedig javarészt angol színészeket láthatunk, bár Anna Skellern (A barlang 2., Siren) kivétel, hiszen ő ausztrál színekben játszik. Rajta kívül pedig Rupert Evans (Pokolfajzat, Elfie Hopkins), Dave Legeno (A holló, Hófehér és a vadász), Richard Brake (Detention, Doom, Hannibal ébredése) és Kenny Doughty (I Against I) látható, többek között.

A filmhez egyébként poszter is érkezett, a szóban forgó előzetest pedig a tovább mögött találjátok, érdemes rá vetni egy pillantást.

Címkék: francia amerikai belga előzetesek poszter upcomings asylum blackout

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr24484978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása