Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az első kép a Silent Night, Bloody Night remake-ből

2012.04.28. 13:07 Csabi87

A film nem keverendő a Silent Night, Deadly Night remake-kel, amiről már néhányszor szó volt a blog hasábjain, hanem egy másik, angol illetőségű darabról van szó, ami ugye a Silent Night, Bloody Night címet kapta és amelyet James Plumb rendez és alcímként a The Homecoming-ot is viseli (mármint a film és nem a rendező - haha).

A történet majd Wilfred Butler volt házában játszódik, amelyet Wilfred halála után unokájára hagyott, viszont a srác nem igazán foglalkozott a házzal, parlagon hevert, míg nem néhány befektető kinézte magának a területet és úgy döntött, hogy megvásárolja azt. Így hát unoka és ügyvédje a házhoz utaznak, hogy átbeszéljék és megtárgyalják az adás-vételt. Igen ám, csak az őrült baltás gyilkos felbukkan és azt teszi, amit minden őrült baltás gyilkos.

 

Címkék: kép angol poszter upcomings silent night bloody night

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr604475559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása