Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ghost in Air - egy szingapúri horror

2012.04.20. 12:46 Csabi87

Egy egész érdekesnek ígérkező horrorfilm van készülőben Szingapúrban, sőt egész konkrétan májusban már be is mutatkozik az országban. 

A történet számomra különösen érdekes, ugyanis a rádiósokról szóló horrorfilmek mindig is érdekelt, mivel volt már szerencsém kipróbálni azt a szakmát, viszont a legutóbbi két témába vágó horror nem igazán lett a kedvencem (Dead Air, Pontypool).

A középpontba egész konkrétan a jó nevű Ping Xiao kerül, aki a környék egyik legjobb rádiós műsorvezetője, a jelző oly annyira igaz rá, hogy a legutóbbi két évben díjat is nyert emiatt, viszont most egy új, fiatal, feltörekvő rádiós elhappolja előle a díjat, Ping Xiao pedig nem az a fajta, aki jól tűri az ilyen megaláztatásokat, ezért igyekszik visszaszerezni régi hírnevét és egy új Ghost on Air című műsort indít útjára, amelyben horrortörténeteket oszt meg a drága hallgatókkal. Igen ám, csak hogy a történetek életre kelnek, csak úgy, mint a szellemek.

A téma jónak tűnik, az előzetes sajnos picit felemás. Egyébként egy ismerősömmel pont tegnap beszéltük, hogy tök érdekes lenne elindítani egy horrorral foglalkozó rádióműsort, akár mondjuk hangjáték formájában is (ugye a Kossuthon megy most valami hasonló, bár az inkább valami fantasy).

Címkék: előzetesek poszter szingapúri upcomings ghost on air

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr324461797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása