Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Phantom - egy új poszter

2012.04.18. 16:00 Csabi87

Még tavalyi hír az, hogy érkezik egy újabb és talán jónak ígérkező tengeralattjárós thriller Todd Robinson (Gyilkos szerelem) rendezésében és forgatókönyve alapján.

A történet a hidegháború idején zajlik majd, nagyrészt egy kísértet járta szovjet tengeralattjáróban, amelyet kiküldenek egy Csendes-óceáni akcióra, mely során a feladat az, hogy kísérjék figyelemmel az amerikai hadgyakorlatot. Zubov kapitány és legénysége a legfejlettebb technikákat viszik magukkal, jó néhány nukleáris töltettel és torpedóval kiegészítve, a küldetésüket pedig nagy figyelem kíséri szovjet részről.

A baj akkor történik meg, amikor Zubovék kihagynak egy bejelentkezést, a szovjetek pedig egy egész flottát küldenek a megmentésükre. Ezt pedig tovább tetézi, hogy a kapitány és kiscsapata egy gonosz tervet is felfednek, mely akár az emberiség végét is jelentheti.

A főbb szerepekben Ed Harris (A mélység titka, Erőszakos múlt), David Duchovny (X-akták), William Fichtner (Rejtélyek városa, A szökés) és Lance Henriksen (Alien, Terminátor) lesz látható.

Címkék: thriller phantom poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr874458549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2012.04.24. 21:18:33

A tengeralattjárós filmek a kedvenceim, és még horror is kell ennél több; nem hiszem :D Megjelenési dátumunk van?

süti beállítások módosítása