Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

My Horror Project poszter

2012.04.18. 12:31 Csabi87

My Horror Project néven készülőben van egy áldokus stílusú film, amelyet Jakob Bilinski és P. J. Starks urak rendeznek.

A történet egy démonok által megszállt házban játszódik majd, ahová egy dokumentum filmes csapat utazik - egy rendezővel, operatőrrel és két producerrel -, hogy tanúbizonyságát vegyék a szellemek, démonok létezésének. A producerek ugye magukhoz hűen azt remélik, hogy a készülő film majd jól tejel és akár egy fasza kis reality is kisülhet belőle, míg a rendező Grantnek teljesen más tervei vannak, ő ugyanis filmjével azt szeretné bizonyítani, hogy szellemek már pedig nem léteznek. Viszont, ahogy egyre inkább elkezdi felfedezni a viktoriánus ház titkait, mindinkább bizonyossá válik, hogy téved. Így hát Granték vagy elmenekülnek vagy pedig folytatják a filmezést, de annak bizony szörnyű következményei lesznek.

A forgatások nem sokára kezdődnek, mivel Bilinski éppen egy másik horror produkción dolgozik, a Three Tears on Bloodstained Fleshen.

A szóban forgó filmhez pedig egy teaser poszter érkezett, ami egyelőre azért elég puritán.

Címkék: poszter upcomings my horror project

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr494458482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása