Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Képek a Mega Spiderből

2012.04.12. 17:08 Csabi87

Jaj de jó, Mike Mendez (The Gravedancers) új filmje végre életjelet ad magáról, ugyanis a Mega Spiderhez tavaly gyors egymásutánban két poszter is érkezett, majd egy hosszabb csend következett egészen mostanáig, ugyanis felkerült a világhálóra pár új kép a produkcióból.

Nyilvánvaló, hogy az 50 láb magas, köcsög pók története nem lesz egy filmtörténeti alkotás, ám de, aki szereti a hasonszőrű, elmebetegségeket az biztosan örülni fog a filmnek, amelyben ráadásul még Ray Wise (Zsákutca) is tiszteletét teszi.

A forgatókönyvet egyébként Gregory Gieras (Pusztító sziget) jegyzi. Míg a főszerepekben Ray Wise-on kívül, Greg Grunberg (Hősök), Lin Shaye (Zsákutca) és Clare Kramer (Koponyák 3., The Gravedancers) lesz látható.

A megjelenésről időpontjáról egyelőre nincs hír, a posztereket pedig itt érhetitek el.

 

Címkék: képek upcomings mega spider

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr974387659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2012.04.12. 19:35:23

Na jó hogy írtál erről a 'gyöngyszemről' , már azt hittem rég megjelent, és le vagyok maradva... én mindenképpen várom; néha kell ilyen jellegű filmecske is, mint pl a 'mega' cápa vs és társai :D, kár hogy nincs megjelenési info :(

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.04.12. 22:43:21

@Cyril: hát szerintem pár hónap és nézhetjük, aztán majd lehet tévedek :)

süti beállítások módosítása