Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jennifer Carpenter a The Occult-ban

2012.03.29. 17:07 Csabi87

Nem sokára megkezdődik a The Occult című horror-thriller forgatása, amely története szerint egy álmos kis városkában New Betlehemben játszódik, ahol vallásos emberkék kis csapata éli mindennapjait. 

Ám de egy napon érdekes dolog történik, ugyanis 6 leány gyermek születik pontosan ugyanabban az időpontban, viszont különböző anyukától, ami mindenképpen ritkaság számba megy, főleg New Betlehemben. A lakók persze próbálnak magyarázatot találni, többnyire a vallásban, majd elül a dolog, egészen a lányok 18. születésnapjáig, amikor is a friss felnőttek egyenként kezdenek eltűnni. Az öregek szerint a prófécia teljesedik így be, a fiatalabb korosztály tagjai pedig úgy vélik, hogy az idősek gyilkolgatják a lányokat.

Ebben a filmben kapott szerepet többek között Jennifer Carpenter (Dexter). Rajta kívül pedig Alycia Debnam Carey, Rufus Sewell (Dark City, A mágus), Thomas McDonell (Dark Shadows), Adelaide Kane (Donner Pass), Leah Pipes (Fingerprints) és Colm Meaney (Con Air) lesz látható.

A rendezést Christian E. Chirstiansen (A szobatárs) vezényli, míg a forgatókönyvet Andrew Stern, Karl Mueller (The Divide), Patrick Melton és Marcus Dunstan (Fűrész 4., 5., 6., 3D, The Collector, Piranha 3DD) jegyzi.

A produkció jövőre várható.

Címkék: hírek upcomings the occult

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr534346904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása