Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Itt az első kedvcsináló A burokhoz

2012.03.24. 11:53 Csabi87

Érkezett egy teaser előzetes a 2013-ban várható új Stephenie Meyer filmhez, A burokhoz, amely a hasonló című könyv alapján készül.

A történet műfaji besorolása szerint egy sci-fi-thriller, amelyben az emberiséget már leigázták, még hozzá egy olyan faj, amely sok más bolygón tette már ezt és Lelkeknek hívják magukat. A Földet pedig egy szép, békés hellyé varázsolták, ahol az erőszaknak még csak nyoma sincs. A középpontban viszont egy ellenálló van, aki igyekszik nem behódolni az idegeneknek, de ő egyébként egy Vándor nevű akárki által megszállt test, a vándorról pedig tudni kell, hogy már több bolygón is ott volt, amit a szóban forgó idegen leamortizáltak. A dolgokat pedig tovább bonyolítja, hogy a megszállt test Melanie emlékei a felszínre törnek és néha-néha átveszik az irányítást.

Hmmm, igazából nem fűzök én ehhez sok reményt, hiszen a Meyer-féle Alkonyat Saga horror szinten abszolút nevetséges (de egyébként sok más szempontból is, hát az új rész, apám, 2 óra kínszenvedés) és habár a könyvekből csak az első részt olvastam, azt sem tartom értékelhető darabnak, mivel élénkebb fantáziával megáldott 14 éves lányok is tudnak írni ilyet, sőt.

Mindenesetre álljon itt az előzetes, ami egyébként egyelőre jól néz ki, na de nyilván elmegyünk majd giccs irányba.

Még talán annyit, hogy a forgatókönyvet és a rendezést Andrew Niccol jegyzi, aki korábban a Lopott időt és a Fegyverneppert írta és rendezte.

A főbb szerepekben pedig Saoirse Ronant (Hanna - Gyilkos természet), Diane Krugert (Ismeretlen férfi), Jake Abelt (A negyedik) és William Hurt-öt (Dark City) láthatjuk.

Címkék: thriller előzetesek sci fi a burok upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr724336720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása