Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A megacápa ismét harap

2012.03.24. 15:39 Csabi87

Az Asylum lelkes kis csapata azt hiszem a zsé horror legkirályabb produkcióit hozta már el nekünk, horrorrajongóknak, legutóbb például a kétfejű cápásat

Lehet őket szeretni és lehet őket baszogatni, de mindenképpen el kell ismerni, hogy egy jelenségről van szó, na meg egy komolyabb rajongói táborról is. Legalábbis ezt bizonyítja az a tény, hogy a stúdió állítása szerint a rajongók egy ideje már követelik, hogy folytassák a megacápás történetet, az Asylum pedig nem lenne Asylum ha nem tenne eleget a kérésnek és nem nézne szembe ezzel az őrült nagy kihívással.

Megacápa tehát visszatér és ismét harcol, ezúttal egy mechanikus cápával, akit pont az ő elpusztítására hoztak létre a kormány szorgos tagjai.

Cápa barátunk ugye korábban már óriás polippal és egy szintén böhöm nagy krokodillal is megküzdött és reméljük ezúttal is győztes hadvezér lesz.

Címkék: hírek upcomings mega shark

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr964336821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása