Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb sorozatgyilkosos thriller: House of Bodies

2012.03.23. 14:19 Csabi87

Alex Merkin A folyosó túloldalán című thriller rendezője hamarosan újabb filmbe vágja a fejszéjét, amely hasonló műfajban készül.

A House of Bodies többek között egy süket kis srácról szól majd, aki szeret online cseverészni egy Nicole nevű nővel, aki egy telefonos cégnél dolgozik. Aztán fontos az is, hogy kis barátunk, Kyle rákattan egy weboldalra, ahol egy sorozatgyilkos házát lehet bejárni. Illetve egy másik gyilkos is képbe kerül, aki másolja kollégáját, a rendőrök pedig nyomozni kezdenek utána. Egyelőre picit átláthatatlan a dolog, de majd kialakul ez.

A forgatókönyvet Eddie Harris írja, míg a főbb szerepekben Queen Latifah, Terrence Howard, Peter Fonda és Alexz Johnson már biztos, hogy ott lesz.

 

Címkék: hírek upcomings house of bodies

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr984333896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása