Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Chernobyl Diaries előzetes és poszter

2012.03.21. 18:58 Csabi87

Csak nem? Oren Pelinek lesz egy igazán jó filmje? Tudom, hogy eléggé felkapott, író-producerről van szó, de őszintén szólva eddig nem igazán lehetett hasra esni a filmjeitől. Ugye a Paranormal Activityre nagyon ki se térnék, szerintem egy túlértékelt filmről van szó, amiről most már Fűrész módra próbálnak bőrt lehúzni, csak míg a Fűrész legalább valahol jó volt, a Paranormal Activity valahol egyáltalán nem az.

A The River pedig olyan, amilyen, nem rossz persze, de a közepesnél sem sokkal jobb.

No de viszont a Chernobyl Diaries egészen biztatónak tűnik, végre a kézi kamerás stílusból is valamelyeset kilépünk és az előzetes alapján egy fasza thrillert kapunk. Na persze várjuk ki a végét.

A történet ugye pár fiatalról szól, akik katasztrófa turistáskodnak, eljutnak Csernobilba, amiről azt hiszik, hogy elhagyatott, de baromira nem az.

A tovább után egy poszter is lapul.

 

 

 

 

Címkék: thriller előzetesek poszter upcomings chernobyl diaries

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr374328067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása