Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két rövid jelenet a The Terror Experimentből

2012.03.20. 12:09 Csabi87

Az Államokban április 10-én dobják piacra a The Terror Experiment DVD/Blu-ray változatát. A film egy 2010-es zombis produkció, ami mellesleg két másik néven is ismert lehet (Fight or Flight, Infected).

Pár hónapja néhány kép már érkezett a George Mendeluk (Gyilkos rajzás) rendezte filmhez, most viszont két rövidebb jelenettel is gazdagabbak lettünk. Az egyikben egy meglehetősen rángatózós zombis akció jelenetet láthatunk, ami emiatt nem tűnik túl szépnek, míg a másikban lelkiismeretes katonák és vezetők beszélgetnek. A videókat a tovább mögött találjátok.

A történet szerint egy gonosz terrorista bácsi, még saját magánál is gonoszabb mérgező gázokat enged szabadon egy szövetségi épületben. Antihősünk célja az, hogy felhívja a figyelmet a kormány biológiai hadviselés címén gyártott gonosz dolgaira.
Ja igen, az épületben lévők pedig nyilván egy fajta zombik lesznek: agresszívan kezdenek viselkedni és mindent megtámadnak, ami mozog.

A főbb szerepekben egyébként C. Thomas Howell (Az országút fantomja), Jason London (Düh: Carrie 2), Judd Nelson (A nap, amikor a Föld megállt) és Alicia Leigh Willis (Julia X 3D) lesz látható.

 

 

 

Címkék: videók zombi upcomings the terror experiment

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr834327855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása