Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Citadel poszter és előzetes

2012.03.09. 14:49 Csabi87

A South By Southwest Fesztivál egyik heti filmje lesz a Citadel című Ciaran Foy produkció, amely az előzetes alapján egészen ígéretes kis horror-thrillernek tűnik.

A történet egy agorafóbiás fiatal apáról szól, aki ugye a betegsége miatt nem igazán szereti elhagyni a lakhelyét és mindez azóta van így, amióta a feleségét brutálisan megtámadta néhány kegyetlen gyerek. Tommyt rémképek üldözik és az az érzése támad, hogy az említett gonosz gyerek a kislányát is elakarják venni, ezért mindent megpróbál annak érdekében, hogy megmentse a csecsemőt. Szerencséjére egy pap is besegít neki ebbe. 
Persze mi azt már előre sejthetjük, hogy Tommy számára az egyetlen megoldás csak az lehet, ha szembe néz a félelmeivel, aminek igen erőteljes részét képezi az is, hogy elmegy a Citadel nevű elhagyatott toronyházba, amitől a világon a legjobban fél.

A főbb szerepekben egyébként Aneurin Barnard (Ironclad, Elfie Hopkins) és James Cosmo (A rettenthetetlen, Trója, Outcast) lesz látható.

Míg a rendező Ciaran Foyról azt érdemes tudnunk, hogy eddig jobbára rövidfilmeket írt és rendezett, bár a 2009-es Hotel Darklight című antológia egyik részét is ő készítette, de a Citadel az első, önálló egész estés filmje.

Címkék: előzetesek poszter citadel upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr24298781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása