Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Motherfucking Underground Nazis!

2012.03.06. 11:50 Csabi87

Biztos sokatoknak rémlik az Iron Sky című film előzetese (itt találjátok, ha nem), amely 2018-ben játszódik, amikor is az eddig a Holdon élő, tulajdonképpen odamenekült nácik úgy döntenek, hogy visszatérnek a Földre és újra világhatalomra törnek. A film valószínűleg elég badass lesz és, mint ilyen az Asylum csapata sem tudott nyugton ülni és ötlet fogant a fejekben.

- Mi lenne, ha csinálnánk egy ilyen filmet, csak nem a Holdon élő nácikkal, hanem olyanokkal, akik a háború után az Antarktiszon a jég és föld alá menekültek!

És bumm, így születik egy Asylum film.

Joseph Lawson rendezőnek pedig több sem kellett, már neki is állt forgatni, aminek eredményeképpen áprilisban már érkezik is a produkció DVD-re és Blu-ray-re is. 

A föld alatt élő nácikra egyébként a történet szerint egy tudóscsoport bukkan és a gonosz kis fickók ezúttal is a Harmadik Birodalom felélesztését tervezik, bár itt hamar kiderül róluk, hogy tulajdonképpen már halottak.

Az előzetes voltaképpen nem is olyan vészes, de egyet se féljünk, maga a film valószínűleg az lesz, ja és a cím, már csak a mihez tartás végett is: Nazis at the Center of the Earth.

Címkék: amerikai előzetesek poszter asylum upcomings nazis at the center of the earth

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr54292425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása