Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Fields előzetes

2012.03.05. 17:03 Csabi87

Tom Mattera és David Mazzoni (The 4th Dimension) The Fields című díjnyertes thrillere körbe járta a különböző filmes fesztiválokat, április 24-én pedig az amerikai rajongók DVD-n is megvásárolhatják, ennek apropóján pedig egy előzetessel is gazdagabbak lettünk.

A történet ezúttal is igaz sztorin alapszik és 1973-ban játszódik, főhősünk egy fiatal kis srác, Steven, aki Pennsylvaniában él nagyapjával, mivel édesanyja és édesapja meglehetősen borongós kapcsolatot ápol egymással. Na de ugye öröm az ürümben, hogy nagypapi és nagymami tényleg örül, hogy vigyázhat a srácra és Stevennek is többnyire jó dolga van, hiszen csak egyetlen szabályt kell betartania: Nem mehet a kukoricásba.

Persze Steven barátunk szarik erre és előbb utóbb csak bemerészkedik a tiltott területre, aminek meg is lesz a méltó büntetése, ugyanis szörnyű dolgokra bukkan a kukoricásban és innentől kezdve őt és a családját is üldözni kezdik.

A filmet egyébként a Six Deegres of Hell írója Harrison Smith jegyzi forgatókönyvíróként, míg a főbb szerepekben Tara Reid, Joshua Ormond, Faust Checho és Bev Appleton látható.

A fényképezés meg valami gyönyörű.

 

Címkék: amerikai thriller előzetesek upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr924289230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása