Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Misztikus indie slasher: 7 Down

2012.03.01. 15:41 Csabi87

Talán ezek a nagyon indie film előzetesek nem is igazán kellenének a blogra, hiszen ezeket a produkciókat a büdös életben nem adják ki magyarul, illetve nem is igazán jutnak el hozzánk semmilyen formában. Viszont szemléltetésnek, hogy van ilyen is, szerintem jók. Na meg ha nincs más említésre méltó, akkor is kitöltik az űrt.

No a 7 Down egy ilyen űr kitöltő lesz most a blogon. Tyler L. Schmid írta és rendezte ezt az alkotás, amely tulajdonképpen egy misztikus slasher.

A történet pedig pár fiatalról szól, akik éjszaka eltévednek az erdőben autóstohl, de ha az nem lenne elég, a tragacs még le is robban, majd pedig szépen előkerül a gyilkos is.

Csavart ne keressünk a sztoriba és talán kár is ezért az időt és digitális fényképező/kamera memóriáját pazarolni, hiszen mindenekelőtt talán egy valamelyest eredeti, de legalább nem agyoncsépelt sztori kellene. No mindegy, én szóltam.

Címkék: indie előzetesek upcomings 7 down

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr794225884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása