Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 2. évad 10. rész

2012.02.29. 10:48 Csabi87

No kérem szépen a The Walking Dead csapata ezúttal egy olyan résszel rukkolt, ami után azt hiszem senki sem fanyaloghat vagy ha mégis akkor szégyellje magát!
Szerintem a múlt vasárnapi rész a 2. évad egyik legjobbja volt, de talán azt is megmerem kockáztatni, hogy a sorozat legjobb epizódját láthattuk, de ha ez nem is igaz, annyi biztos, hogy a top háromban ott van.

Nézzük mi történt!

 

 

A 10. rész már egy remek nyitó jelenettel kezdődött, amiben egy picit előre ugrottunk és megmutatták nekünk, hogy mi vár ránk. Nyilván ez egy jó lépés volt, hiszen, aki belenéz és az ott látottak után képes elkapcsolni, kikapcsolni, mást nézni, az buta. Ez a pár perc már azt vetítette előre, hogy lesz mit összeizgulnunk és tényleg így történt, a tempó végre feszesebb volt és tényleg nem lehet egy szavunk sem.

Érdekes módon most egy hetet ugrottunk, legalábbis a srác ugye felgyógyult, ez persze nyilván jó húzás volt, hiszen a francnak lett volna kedve végignézni, ahogy a srác felépül, közben vitáznak,esznek és Lori megint elcsámborog valamerre, mert hülye. Ezek helyett már egyből a srác elszállítását láthatjuk, akit egy elhagyatott telepre visznek, ahol két kósza biztonsági zombi van, de őket Shane és Rick gyorsan leszereli.

Shane és Rick. Ugye az előző részben már előre vetítették, hogy két hősünk ezúttal végre összecsap és basszus, baromi jó volt. Én nem tagadom, hogy Rick nem a kedvenc karakterem, sőt az esetek többségében tutyimutyinak gondolom őt, most viszont volt valami zseniális a karakterében, amitől tett pár lépést afelé, hogy megkedveljem. 
Egy picit talán a csendes őrült jutott róla eszemben, a kereszteződésnél játszódó jelenet során. Nem kiabál, nem ordít, csak halkan elmondja, hogy mi a helyzet és finoman jelzi, hogy ki a főnök és hogy ő tulajdonképpen badass, csak a jobbik fajtából.

Aztán ugye az elmék csatájából csak hamar bunyó lesz, a srácok levezetik a feszültséget, viszont ez olyan jól sikerül, hogy Shane barátunk már megint kienged egy rakás zombit. Ez a rész egyébként valahol mókás volt, Shane és a zárt ajtók (ablakok) abszolút nem jó ómen, hiszen ha kinyitja általában zombik lapulnak mögötte.

A végén pedig ugye azt hihetnénk, hogy Shane ott marad - én bevallom egy darabig elhittem, jó gondoltam, hogy majd túléli -, de akkor Rick visszatér és kiszabadítja, ezzel is példát mutatva, hogy nem hagyjuk ott a másikat, hogy a saját bőrünket mentsük, mert akkor le kell borotválni a hajunkat.

Na és hogy mi lesz a talált sráccal? Szerintem lelövik. De tévedhetek.

Emellett pedig azért kaptunk egy másik szálat is, amelyben tökkelütött Lori és lópofájú Andrea, illetve a kék szemű hullajelölt játszotta a főszerepet. Nyilván ez is kellett, mert a játékidőt ki kell tölteni és kell a dráma is, igazából nem volt baj ezzel sem, de különösebben nem gondolom említésre méltónak.

Ami még talán érdekesség volt a résszel kapcsolatban, hogy az említett karaktereken kívül mindenki eltűnt, jó mondjuk még Maggie tiszteletét tette, de a többieket ezúttal nem láthattuk, még a néger srác se mászkált a háttérben, pedig ahhoz nagyon ért. Egyébként nem is hiányoztak, csak ellopták volna az izgalmak idejét.

Remek rész, még egyszer csak ezt tudom elmondani, izgatottan várom a folytatást, még ha tisztában is vagyok vele, hogy a következő részben talán picit vissza "lassul" a tempó.

A 11. rész előzetese és egy jelenet az epizódból egyébként itt megtalálható.

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr624221467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása