Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Holland thriller: Taped

2012.02.29. 15:26 Csabi87

Egy izgalmas európai thrillert mutattak be a múlthéten Hollandiában, amely a Taped címet viseli.

A történet egy fiatal párról szól, akik Buenos Airesbe utaznak, hogy nyaraljanak egy jót és mint ahogy azt illik szépen mindent filmre is vesznek, mert a jó turista ilyen, a japán meg fényképez. 

A kirándulás kellemesen csordogál, ám egy balszerencsés éjszaka felveszik azt is, ahogy egy rendőr agyonlő egy fegyver nélküli emberkét. A többit meg azt hiszem kitalálhatjátok.

Szerencsére nem kézi kamerás filmről van szó, persze nyilván egy-két jelenet olyan lesz, de alapvetően hagyományos technikával készült produkcióról beszélhetünk.

Egyébként most töröm a fejem rendesen, hogy hol is láttuk már ezt? Persze valószínűleg millió egyszer megtörtént már ez a sztori, csak nem Argentínában játszódott. No mindegy, mindenesetre nem tűnik rossznak és mivel a hollandok csinálták én biztos vevő leszek rá.

Megjegyezném azt is, hogy az amerikaik már ki is nézték a filmet és a Columbia Pictures erőteljesen rajta van azon, hogy megszerezze a remake jogokat. No komment.

Címkék: holland thriller előzetesek taped

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr224221705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása