Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eddie, az alvajáró kannibál

2012.02.02. 16:53 Csabi87

Kanada felől ismét egy horror-vígjáték érkezik, ezúttal egy alvajáró kannibállal a főszerepben. Ami pedig külön jó hír, hogy az Eddie nem tűnik rossznak az előzetes alapján.

A történet Lars-ról egy fiatal festőművészről szól, aki nagyon tehetséges, viszont sajnos újabban hadi lábon áll a festéssel. Mentora ezért úgy dönt elküldi őt egy fajta továbbképzésre, ahol újra elmerülhet a festésben és talán az ihlet is megszállja a srácot. Lars tehát elvonul az Isten háta mögé ihletet keresni. Az ihlet pedig jön is, amikor megismerkedik Eddie-vel, aki jó pofa srác, csak éjjelente alvajáró és ilyenkor a friss húsra is megéhezik.

A filmet Boris Rodriguez rendezte, míg a főbb szerepekben Thure Lindhardt (Angyalok és démonok), Dylan Smith (Halhatatlanok), Georgina Reilly (Pontypool - A zombik városa) és Stephen McHattie (Pontypool - A zombik városa) lesz látható.

Az előzetest beszúrni nem tudtam, ezért ide kattintva érhető el, viszont szerintem érdemes csekkolni.

Címkék: kanadai vígjáték kannibál upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr754050568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása