Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Columbus Circle képek és előzetes

2012.01.28. 12:03 Csabi87

Igazából a Columbus Circle egyáltalán nem új film, hiszen 2010-ben forgatták, viszont a kiadás eddig váratott magára, most viszont az Universal Home Entertainment úgy döntött, hogy márciusban végre piacra dobják a thrillert DVD-n. 

A történet egy Abigail nevű csajról szól, aki egyedül él. Nagyon egyedül. Már 20 éve nem hagyta el a lakását, amit dúsgazdag apjától örökölt és azóta így bújt el a sajtó és a kíváncsiskodok elől. Az évek alatt tulajdonképpen csak két emberrel tartotta a kapcsolatot, ám mindez megváltozik mikor egy detektív bácsi nyomozni kezd Abigail elhunyt szomszédjával kapcsolatban és a lánnyal is összetalálkozik.

A rendezést George Gallo vezényelte, akitől rendezőként a Szex a neten, vagy A paradicsom foglyai című filmeket láthattuk, de forgatókönyvíróként a Bad Boys-hoz is köze volt. Csak úgy, mint a Columbus Circle-höz, amit Kevin Pollakkal közösen írt.

A főbb szerepekben pedig Selma Blair (Kegyetlen játékok, Pokolfajzat), Amy Smart (Tükrök, 7500), Jason Lee (Álomcsapda) és Giovanni Ribisi (Vadidegen) látható.

Az előzetes itt, a képek pedig a tovább után.

 

Címkék: képek thriller előzetesek upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr623952982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása