Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Terror Experiment - egy újabb zombifilm

2012.01.24. 14:54 Csabi87

Az újabb szó mondjuk picit talán túlzás, ugyanis egy 2010-es produkcióról van szó, aminek egyébként már egy halom címe volt. Fight or Flight, Infected és most The Terror Experiment. Hát valószínűleg így lehet egy dolgot sokszor eladni. Marketing suli 3. óra. Gondolom én.

Ami viszont a poszt apropója, hogy áprilisban kidobják a filmet DVD-n és pár kép is érkezett ennek okán.

A történet szerint egy gonosz terrorista bácsi, még saját magánál is gonoszabb mérgező gázokat enged szabadon egy szövetségi épületben. Antihősünk célja az, hogy felhívja a figyelmet a kormány biológiai hadviselés címén gyártott gonosz dolgaira.
Ja igen, az épületben lévők pedig nyilván egy fajta zombik lesznek: agresszívan kezdenek viselkedni és mindent megtámadnak, ami mozog.

A filmet George Mendeluk (Gyilkos rajzás) rendezte. A főbb szerepekben pedig C. Thomas Howell (Az országút fantomja), Jason London (Düh: Carrie 2), Judd Nelson (A nap, amikor a Föld megállt) és Alicia Leigh Willis (Julia X 3D) lesz látható.

A képek a tovább mögött.

 

Címkék: képek akció thriller zombi upcomings the terror experiment

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr533742173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása