Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek 2012. 01. 13.

2012.01.13. 16:55 Csabi87
  • William Brent Bell és Matthew Peterman, Az ördög benned lakozik rendező-író párosa már meg is kapta a következő munkájat, egy újabb horrorfilmet. Cím egyelőre nincs, a forgatás pedig áprilisban kezdődik Romániában. Szóval elképzelhető, hogy valami vámpíros sztoriról van szó, bár a bloody-disgusting.com speciel vérfarkasokra tippel. Ha minden igaz jövő hónapban már okosabbak leszünk.
     
  • Ti West és Sara Paxton adott egy videóinterjút a shocktillyoudrop.com-nak, a The Innkeepers kapcsán, 17 és fél percben. Nyilván angolul, de akit érdekel az itt találja.
     
  • Hétfőn kezdik forgatni Adam Gierasch új filmjét, a kiejthetetlen Schism-t. Gierasch neve rendezőként az Autopsy és a Démonok éjszakája remake kapcsán lehet ismerős. A Schism-t Gierasch és Jace Anderson írta, a szereplők közt pedig Vinnie Jones, Callum Blue és Ashlynn Yennie is ott lesz. 
Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr873541394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása