Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek 2012. 01. 11.

2012.01.11. 17:52 Csabi87
  • A Warner Bros. már tavaly megvásárolta Deborah Harkness: A boszorkányok elveszett könyve című regényének filmes jogait, most úgy néz ki, hogy bele is vágnak az elkészítésbe, legalábbis David Auburn (Lány a parkban, Ház a tónál) megkapta a forgatókönyvírás feladatát. A filmmel kapcsolatban egyelőre több hír nincs.
    A könyv egyébként egy Diana nevű történészről szól, aki valami miatt boszorkány lett, a tudományos pályát pedig azért választotta, hogy megszabaduljon ettől a tehertől. Rá is bukkan valami baromi régi kéziratra, ám ahogy az lenne szokott nem evilági és természetfeletti lények is megjelennek, például egy 1500 éves vámpír, aki viszont segít Diana-nak. Kedves vámpírok? Ehh... ez olyan ismerős.
  • A Resident Evil: Retribution új címet kap, no nem kell kétségbe esni, tulajdonképpen csak az "s" betűt cserélik le egy 5-ösre, tehát így fog kinézni: Re5ident Evil: Retribution. Gondolom ezt azért továbbra is "s"-nek ejtjük.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr463535616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása