Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

True Love - olasz-amerikai koprodukció

2012.01.10. 15:26 Csabi87

Nem kell kétségbe esni, a True Love nem holmi szerelmes film, bár tény, hogy helyet kap benne az is, de igazából egy horror-thrillerről van szó, ha lehet hinni a készítőknek. Írom ezt azért, mert az előzetes nem túl meggyőző, bár ennek ellenére, még a végén jó is kisülhet az egészből, mivel a szinopszis jónak tűnik.

Történetünk ugyanis egy férfiról és egy nőről szól (szerencsére ilyen hagyományos szerelemről van itt szó), Kateről és Jackról (na, de Lostos), akik boldognak tűnnek, viszont nekik is vannak titkaik, még egymás előtt is. Különösen érdekes lesz ez akkor, amikor az esküvőjük után egy-egy ajtó és ablak nélküli lezárt szobában ébrednek fel, ahol semmi nincs, kivéve egy monitort és két gombot, igen és nem felirattal.

Egyre sötétebb és érdekesebb dolgokat tudunk meg az életükről, na meg ők is egymásról, a monitoron pedig kérdések villódznak, a válaszokat pedig a két gombbal lehet megadni.

Olyan Kocka, Fűrész egyvelegnek tűnik ez így hirtelen és habár az előzetes tényleg nem tűnik túl ütősnek, az összkép szerintem izgalmas lehet.

A rendezői feladatokat Enrico Clerico Nasino látta el, akinek első rendezése ez a film. A forgatókönyvet pedig a két Fabio, Fabio Resinaro írta, akik eddig többnyire rövidfilmekkel adtak élet jelet.

A főbb szerepekben pedig Jay Harrington, Ellen Hollman (Skateland), Clare Carey (Waxwork) és John Brotherton látható.

Előzetes a tovább mögött.

 

 

Címkék: olasz amerikai thriller előzetesek upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr683534058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása