Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek 2012. 01. 09.

2012.01.09. 17:39 Csabi87
  • Az ördög benned lakozik egész jól tejelt az amerikai jegypénztáraknál, köbö 34,5 millió dollárról beszélhetünk, viszont ezzel szemben szerintem még mindig érdekes az imdb, ahol 4,4 ponton áll jelenleg a film, 1151 szavazat után. Na meg úgy egyébként is elég szar kritikákat kap. Nyilván fasza volt a marketing, de úgy látszik maga a film nem túl erős. Ajjajjj. Bár nálunk csak márciusban mutatják be, lehet el se kell menni rá?
     
  • Mark Pavia 1997-ben rendezte a The Night Flier című horrorját, amely az azonos című Stephen King elbeszélésén alapult. Nos Pavia egy interjúben arról beszélt, hogy ismét King adoptáción töri a fejét, ezúttal egy antológiáról lenne szó. Konkrét címek még nincsenek, mindösszesen annyi, hogy három történetről lenne szó, amiből kettőt King, egyet pedig Pavia választana ki.
     
  • Meg van a Paranormal Activity 4. részének rendezőpárosa Henry Joost és Ariel Schulman személyében, tehát Paramounték részéről meg van a bizalom és a 3. rész után a negyediket is ők kapják. Maga a film pedig idén októberben érkezik.
Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr443532000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása