Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Little Bit Zombie - kanadai vicces zombis

2012.01.06. 14:17 Csabi87

Folytassuk a mai zombifilmek sorát egy kanadai produkcióval az A Little Bit Zombie-val, amely leginkább a horrorvígjátékok sorát erősíti. 

A történet egy srácról (meg a barátairól) szól, aki egy rovarcsípést követően elkapja a zombi kórságot. Persze ne a szokásos stílusban képzeljük el az egészet, csak furán érzi magát, elkezd éhezni az agyra és a fájdalom érzete is megszűnik, viszont mindezek ellenére nem lesz olyan ritka csúnya zombi, csak picit elfehéredik, legalábbis az előzetesben.

A bajt viszont tetézi, hogy megjelenik a színen két zombi vadász is, a haverok meg rejtegetik a srácot, illetve egy picit bepánikolnak. Az ígéretek szerint tulajdonképpen egy romantikus zombi vígjátékot kapunk, ami pofásan néz ki, már ami a humort illeti.

A produkció rendezését Casey Walker jegyzi, aki többnyire sorozatokat rendezett eddig. A forgatókönyvet Trevor Martin és Christopher Bond írta, első alkalommal tették mindezt.

A főbb szerepekben pedig Stephen McHattie (Pontypool), Kristopher Turner (Titkos társaság 3: Fiatal démonok), Crystal Lowe (Fekete karácsony), Shawn Roberts (Holtak naplója, A kaptár: Túlvilág) és Kristen Hager (Alien vs. Predator 2.) látható.

A Little Bit Zombie - Trailer from A Little Bit Zombie on Vimeo.

Címkék: kanadai előzetesek zombi upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr383523936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2012.01.09. 20:53:06

Ez baromira jó lesz :D

süti beállítások módosítása