Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek 2012. 01. 05.

2012.01.05. 16:52 Csabi87
  • Carrie remake a láthatáron. A hír ezen része nem is olyan friss, hiszen már pár hónapja felmerült és forgatókönyvírót is kaptunk Roberto Aguirre-Sacasa személyében, aki íróként a Hármastársak című sorozatért felelt. 
    Az újdonság az az, hogy a pletykák szerint a rendező is meg van Kimberly Peirce személyében, aki A fiúk nem sírnak című 1999-es filmet rendezte.
     
  • A Paranormal Activity 4. része 2012. október 19-én érkezik az amerikai mozikba.
     
  • Lily Collins (A pap - Háború a vámpírok ellen) csatlakozott az Evil Dead remake forgatásához, a Mia nevű karaktert fogja játszani. A filmet márciusban kezdik forgatni Új-Zélandon és a tervek szerint 2013. április 12-én láthatja a tengerentúli közönség.
     
  • Brad Pitt elszórt egy mondatot, amely egész nagyon utal arra, hogy a World War Z trilógia lesz. Annyi biztos, hogy a külföldi mozikba december 21-én érkezik az "első" rész.
     
  • Az Asylum castingol. Juhej? A film címe: Abraham Lincoln vs. Zombies. Igen, aki azt hiszi, hogy ennek bármi köze is van az Abraham Lincoln: Vampire Hunter című filmhez az jól hiszi. Meglátjuk, meglátjuk, de persze senki ne számítson semmi jóra.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr133521540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása