Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorfilm Kolumbiából

2011.12.28. 12:39 Csabi87

Azt hiszem a blogon kolumbiai horrorral eddig biztosan nem foglalkoztam, most viszont mindenképpen említést kell tenni az El páramo (The Squad) című darabról, amely Jaime Osorio Marquez első nagy filmje.

Tulajdonképpen egy Kolumbiában forgatott, kolumbiai-argentin-spanyol koprodukcióról van szó, amelyben egy 9 fős osztag nyomába eredhetünk. A katonákat egy megtámadott katonai bázisra vezénylik, felderítés céljából. A helyszínen azonban csak hamar elszabadulnak az indulatok. A jó munkás katonák mindösszesen egy néma nőt találnak, majd a kapcsolatuk is megszakad a külvilággal és az őrület egyre inkább elhatalmasodik rajtuk. Végül már az sem tűnik biztosnak, hogy a nő az áldozat, vagy ő maga okozta a bajt.

Hasonló filmeket már láthattunk, viszont az El páramo érdekes lehet, már csak dél-amerikai léte miatt is.

Az előzetest a tovább után találjátok.

Címkék: előzetesek kolumbiai

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr573501749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása