Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb remake a láthatáron

2011.12.13. 11:39 Csabi87

Remaket kap az 1974-e Silent Night, Bloody Night című karácsonyi slasher, az eredetileg amerikai filmet ezúttal az Egyesült Királyságban egészen konkrétan Dél-Wales-ben veszik majd fel, ha minden jól megy jövőév március, áprilisában. 

A készítők nem is igazán remake-nek nevezik a készülő művet, hanem egy update verziónak, viszont aggódnunk nem kell Sóbert Norbert valószínűleg nem vesz részt a munkálatokban. Az ígéretek szerint egy modern verzióra kell számítanunk, ami azért átveszi a '74-es film atmoszféráját és jellegzetességeit és így a régi rajongók, na meg az újak is élvezni fogják a produkciót. 

A rész a Silent Night, Bloody Night: The Homecoming címet viseli és a történet 2012 karácsonyán fog játszódni, tehát valószínűleg időben is akkora várhatjuk a filmet. 

A rendezőről és a szereplők kilétéről egyelőre nincsenek információk, de ha minden jól megy január-február körül már okosabbak leszünk.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr403459987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása