Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A brazilok is áldokut forgatnak

2011.12.04. 14:56 Csabi87

No hát az őrület az egyre inkább terjedőben van és egyre több és több országban döntenek úgy, hogy készítenek egy áldoku filmet, ami jó, mert olcsó, és annak ellenére, hogy picit hatásvadász működhet. Bár más kérdés, hogy ebben a dömpingben, ami most övezi ezt a stílust már erre sem tennék nagyobb összeget.

Mindenesetre az eddig TV sorozatokat és dokumentum filmeket rendező David Schurmann (ő brazil, attól függetlenül, hogy nem erre tippelnénk) úgy döntött, hogy akkor jöjjön, aminek jönnie kell, belevág a Desaparecidos (Missing) elkészítésébe. 

A történet bulizó fiatalokról szól, akik olyan buliba mennek, ahol igazából van egy feladat is, mindent filmre kell venni. Hmm. Ez így is történik, míg nem hőseink aztán eltévednek a sötét valahol és jön valami.
Most lehet én néztem túl világos helyen az előzetest, de alig láttam belőle valamit, elég sötétre sikeredett, ami nálam már így kapásból mínusz pont. Illetve az előzetesben sikítozó brazil asszonyokon kívül (egyébként vannak köztük szépek ;) nem sok minden történik. 

No de persze majd meglátjuk.

Címkék: brazil előzetesek áldoku poszter footage upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr133436159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gorre126 2011.12.04. 17:49:12

Ajj, mikor lesz már vége ennek a mániának? Mondjuk ez még viszonylag ígéretesnek is tűnt... Leszámítva azt, hogy az összes ilyen film trailere jó, csak a film lesz rossz...

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2011.12.04. 18:23:23

Szerintem nem most, mert ha belegondolsz nagyon olcsón ki lehet belőle hozni valamit így könnyen megtérül... na meg a többség zabálja is.
Lehet én is megcsinálom a sajátomat mobillal:D

Jig 2011.12.04. 18:56:53

Engem mindig magával ragadtak az ilyen filmet, szóval jöhet még pár! =)

süti beállítások módosítása