Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Folytatnák a Predatorst?

2011.12.01. 18:25 Csabi87

A kérdőjel hatalmas, konkrétum egyáltalán nincs, viszont az Antal Nimród rendezte 2010-es Ragadozók nem volt rossz, nekem kifejezetten nagyon tetszett. A pénztáraknál nem teljesített talán kimagaslóan, hiszen 40 millióból csinálták és a nyitó hétvégén 25 milliót is elég alulról súrolta a bevétel oldal, ám de végül 150 milliót csak hozott a konyhára. Nem értek annyira ehhez, de szerintem ez nem túl rossz, sőt.

Infót nem igazán hallottunk azonban a filmről, ám de Rodriguez a producer a Playlist-nek elmondta, hogy a folytatás ötletét még nem vitatták meg a Fox-szal, de úgy véli, hogy az ottaniak szeretnének még egy részt legalább. Rodriguez szerint előbb-utóbb eljutnak ide, de most mindenki nagyon elfoglalt, nagyon más dolgokkal.

Azért talán egy picit bizakodhatunk.

Címkék: hírek amerikai

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr73428711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása