Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Leave előzetes

2011.11.30. 13:38 Csabi87

Amerika irányából egy újabb thriller érkezik, amelynek amolyan törjünk a lényegre módon csak annyi a címe, hogy Leave. Elég ez.

A történet egy Henry Harper nevű íróról szól, aki elég menő a szakmájában és tulajdonképpen mindene meg van. Ám de aztán egy őt ért traumatikus élmény után egy nyomasztó álommal kell szembenéznie és természetesen az írásban próbál menedéket keresni. El is utazik odébb egy másik házikójába, mert neki mindene meg van és van, ami kétszer is, hogy majd ott ír. Útközben azonban egy idegenbe botlik, aki átutazik éppen az országon és ekkor jönnek az izgalmak.

Igazából ez a történet felvezetés talán ismerős lehet pár helyről, viszont az előzetesből az vehető ki, hogy rendkívül jó kameraállásokkal dolgoztak és az operatőri munka egészen pofás.

A filmet Robert Celestino rendezi, Rick Gomez és Frank John Hughes forgatókönyve alapján. Utóbbi két úriember egyébként színészként ismerős lehet, hiszen Gomez ott volt az Elit alakulatban, a Sin Cityben vagy a Transformers első részében is, míg Hughes szintén feltűnt az Elit alakulat című sorozatban, de a Bad Boys első részében is.

Ők egyébként szereplőként is feltűnnek a filmben.

Címkék: amerikai thriller előzetesek poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr163425816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása