Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek 2011. 11. 30.

2011.11.30. 17:32 Csabi87
  • 2012-ben kezdik el forgatni a Poltergeist remake-jét, reboot-ját. Elvileg inkább egy reboot-ról lesz szó, legalábbis Roy Lee (Átok trilógia, Kör filmek, A szobatárs, stb) producere ezt ejtette el egy interjúban.
     
  • A mostanában Resident Evillel foglalkozó Paul W.S. Anderson úgy néz ki egy áldokumentarista sorozaton kezdett gondolkozni, amelyet Jeremy Bolttal közösen terveznek. Az alapötlet egy 1 órás thriller lenne, amely a The Reel címet viselné.
    A történet főhőse egy fiatal ember lenne, aki saját maga által készített videó felvételek segítségével keresi a választ a megmagyarázhatatlan, természetfeletti dolgokra. A természetfeletti körvonal tehát adott és a tervek szerint részenként egy ügyet göngyölítene fel főhősünk.
     

 

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr113425888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása