Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mániákus zsaru hétvége!

2011.11.16. 13:18 Csabi87

A legutóbbi Adam Green-es hétvége óta eltelt két hét, így hát újabb hétvégi "varázslat" következik. Sokat gondolkoztam, hogy mi lehetne a legjobb, de mivel fingom nem volt ezért amellett döntöttem, hogy egy trilógiát veszek elő. Az úgyis praktikus, mivel a péntek-szombat-vasárnap pont 3 nap... a trilógia meg pont 3 rész. Ki van ez találva kérem!

No és ha már trilógia, akkor arra gondoltam, hogy egy régebbi merítés lenne a legüdítőbb, már csak azért is, mert régebbi alkotásokról viszonylag kevés szó esik a blogon, lévén, hogy ésszerűbbnek tartom, ha az újdonságokat helyezem előtérbe.

No és akkor a végén kibökném, hogy péntektől-vasárnapig a Mániákus zsaru című film kerül terítékre. Kötözködni persze talán lehet, hiszen nem feltétlen horrorról van szó, bár úgy gondolom belefér, így hát pénteken jönnek Matt Cordell kalandjai.

No és ha már írok, akkor szolidan jelezném, hogy ma ne sok bejegyzésre számítsatok, üzleti ügyek miatt (értsd: iszok és nem vizet) nem érek rá. Egy rövidfilm azért lesz sötétedésre (éljen az időzített poszt).

Címkék: közlések

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr223385301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása