Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új-zélandi horror Új-Zélandból

2011.11.10. 15:52 Csabi87

A meglepő cím egy meglepően jónak ígérkező filmet takar és az a szóbeszéd járja, hogy a kiwik a Peter Jackson-féle Braindead után ismét jól odateszik azt, amit ilyenkor oda kell tenni.

A történet a II. világháborúban játszódik és főhősünk két katonabácsi, akiket a D-nap előestéjén jól előre küldenek, géppuska fészkeket azonosítani. Azonban nem várt dolog következik be, a németek démoni erőket igyekeznek megidézni.

A filmet Paul Campion rendezi, aki eddig jobbára rövidfilmeket rendezett, ám de effektesként sok nagy produkció munkálataiban részt vett (Gyűrűk ura trilógia, Constantine, A sötétség 30 napja, stb...). A forgatókönyvet Campion ötlete alapján maga Campion illetve két hű társa Brett Ihaka és Paul Finch (Spirit Trap) írta.
A főbb szerepekben Craig Hall (A sötétség 30 napja), Matthew Sunderland (A Song of Good), Gina Varela és a zseniális nevű Karlos Drinkwater (Spartacus sorozat 1. évad) lesz látható.

A filmhez most érkezett pár új poszter, amiből egy itt, a többi a tovább után, illetve a tovább után a poszterek alatt egy előzetes is van, tessék csekkolni.

 

Címkék: előzetesek poszter új zélandi upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr143368333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása