Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Danny Glover új filmje: Donovan's Echo

2011.11.10. 16:33 Csabi87

Az a helyzet, hogy ahogy telnek az évek Danny Glover úgy kerül közelebb egy Majmok bolygója szerephez, maszkírozás nélkül... de igazából ezzel nincs is baj, amíg az öreg fain filmekkel rukkol elő.

Ezúttal egy fantasztikus-misztikus film következik a Donovan's Echo. A filmben Glover egy matematikust alakít, akinek ráadásul még az atom bomba kifejlesztéséhez is köze van, sőt mi több emiatt picit elhanyagolja kiccsaládját, akik pedig tragikus véget érnek.

30 évvel később főhősünk visszamegy a korábbi házba, a tragédia évfordulóján és arra eszmél, hogy néhány esemény a jelenben különösen hasonlít, sőt mi több összefügg a múltban történt eseményekkel, így hát nincs más hátra, mint, hogy megtörje ezt a mágikus kört és segítsen, akin tud.

A filmet Jim Cliffe rendezi, akinek ez az első komolyabb rendezése. A forgatókönyvet ő és Melodie Krieger jegyzi. Míg Danny Glover mellett Bruce Greenwood (Star Trek, Én, a robot) és Chelah Horsdal (Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Alien vs. Predator 2.) lesz ott többek között.

Címkék: amerikai előzetesek poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr813368357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása