Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

247°F előzetes

2011.11.07. 11:37 Csabi87

Ezúttal egy grúz horror-thriller következik, habár angol nyelven és angol szereplőkkel, de nincs ezzel baj.

A sztori 4 fiatalról szól, akik vidám kirándulásra indulnak és a kirándulás egészen addig tényleg vidám, amíg a 4-ből hárman be nem szorulnak egy forró szaunába, ahol a jó melegben bizony minden perc számít, de kijutni nem túl egyszerű.

Igen láthattunk már sok helyre szorult embereket, legutóbb ugye a blogon talán a Frozen volt talán hasonló, csak ott mondjuk hideg volt. Az a helyzet, hogy szeretem az ilyen egy helyszínen játszódó filmeket, és jelenlegi alanyunk is egészen pofásnak tűnik.

A rendezést két grúz emberke vezényelte Levan Bakhia és Beqa Jguburia, mindkettőjüknek ez az első nagy filmje. A forgatókönyvet pedig Levan Bakhia és Lloys S. Wagner jegyzi.

A főbb szerepekben pedig Scout Taylor-Compton (Halloween I, II - az újak), Travis Van Winkle (Péntek 13. - szintén az új), Michael Copon (Night of Demons - ebből is a remake), Christina Ulloa (Bűbájos boszorkák) és Tyler Mane (Halloween I, II - szintén az újak, ő alakította Michael Myerst) lesz látható.

Előzetes a tovább után.

 

 

Címkék: előzetesek grúz upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr523358187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása