Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Static 3D poszter

2011.11.02. 12:07 Csabi87

A Static lesz az első független film, amelyet teljesen 3D-ban forgattak, így hirdetik ezt a filmet, amely majd jövőre kerül a mozikba.

A történet középpontjában anyuka és apuka lesz ebben a thrillerben, akik a gyerekek elvesztése után nehéz időkön mennek keresztül, ráadásul még egy rejtélyes idegen is bekerül a képbe.

A filmet Todd Levin rendezi, akinek debütáló filmje a Static, a forgatókönyvet pedig Gabriel Cowan jegyzi, aki korábban az Extracted című sci-fit írta, egyébként pedig pár kisfilm rendezése és írása köthető hozzá, illetve producerkedik is a fiú.

A szereplők közül Sara Paxton (Shark Night 3D, The Innkeepers, Az utolsó ház balra), Milo Ventimiglia (The Divide, Hősök, A szállítmány) és Sarah Shahi (Alias, Életfogytig zsaru) lesz látható.

Itt meg a poszter:

Címkék: amerikai thriller poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr583346224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása