Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sand Sharks előzetes

2011.10.31. 13:20 Csabi87

Végre! Végre érkezett egy előzetes a Sand Sharks című filmhez. Be kell vallanom, hogy nagyon várom már a filmet, mert ritka nagy baromság lesz ez, az ilyet pedig lehet szeretni. Csinos lányok, buli parton, majd jönnek a cápák, akik a változatosság kedvéért ezúttal a homokos részeken közlekednek, ahogy az a címből is kiderül.

Ocsmány CGI, original Syfy film, szóval a minőséggel tisztában lehetünk, de valahol mégis csak zseniálisak ezek a filmek. A Syfy-on egyébként jövőre érkezik a film, amit Mark Atkins (Battle of Los Angeles, nem az a jó kis popcorn film, hanem egy szar koppincs) rendező és Cameron Larson (Alligator X) forgatókönyvíró hozott tető alá.

A szereplők között Corin Nemec (Supernatural, House of Bones), Gina Holden (Fűrész 3D, Harper's Island), Brooke Hogan (Hulk Hogan lánya; Devour), Julie Berman (Hetedik mennyország) és Vanessa Lee Evigan (Zombie Hamlet) lesz látható.

A poszter pedig itt, az előzetes meg a tovább után.

 

Címkék: amerikai előzetesek poszter cgi upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr653341940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása