Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rövidfilm ajánló: The Birds of Anger (2011)

2011.10.27. 19:07 Csabi87

Az elkövetkező pár napban 3 rövidfilmet szeretnék ajánlani. A közös bennük, hogy mind a 3-at a G4 Films' Epictober Film Festival-on lehetett látni, egész konkrétan a G4tv.com-on vetítették őket. Erre a kis film fesztiválra október 24-26 között került sor, tehát jócskán friss az egész.

Arra gondoltam, hogy már csak a rendbontás végett is visszafelé jönnének a filmek, tehát ma a legkésőbb bemutatott darabbal kezdünk a The Birds of Anger című 7 perces alkotással.

A rendezői teendőket Gregg Bishop látta el, aki akár ismerős is lehet, hiszen a Dance of the Dead című filmet rendezte korábban, a The Other Side című thriller mellett.

A pár perces darabot az Angry Birds nevű játék illetve Hitchcook '63-as klasszikusa a Madarak inspirálta.
A történet szerint a gonosz szomszédlány tojásokat lop egy fészekből, aminek az ott élő madárkák cseppet sem örülnek, nyomban támadásba is lendülnek. Persze a gonosz szomszéd a szomszédnak szánja a tojásokat, hogy megszabaduljon az ott élő asszonykától, mert a férj meg neki kéne. Tervei azonban nem teljesen úgy sülnek el, ahogy kiötölte.

Teljesen korrekt kis hét perces.

 

 

 

 

Címkék: rövidfilm ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr813333745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása