Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek 2011. 10. 27.

2011.10.27. 16:55 Csabi87
  • Sonny Malhi írja a Crush című film forgatókönyvét, ami a hírek szerint hajazni fog a The Roommate című filmre valamelyest, amelyben Malhi szintén részt vett íróként. Ami miatt viszont ez most hír, hogy két új tag csatlakozott az eddigi stábhoz Leigh Whannel (Fűrész 1.,3., Insidios) és Caitriona Balfe (Super 8) személyében. A stáb listán egyébként már eddig is ott volt Lucas Till, Sarah Boger, Crystal Reed, Reid Ewing és Camille Guaty. A filmet Malik Bader (Street Thief).
     
  • A shocktillyoudrop.com-ra érkezett egy fain art poszter Rob Zombie új filmjéhez a The Lord's of Salem-hez. Nem rossz, nézzétek csak.
  • Martin Scorsese rendező bácsi kiszemelte következő áldozatát, még hozzá Jo Nesbo - The Snowman című regényét filmesítené meg. Állítólag egy izgalmatos könyvről van szó.
     
  • A Paranormal Activity 4-nek már van egy FB page-e, ami menő. Ezek szerint egyébként a második rész rendezője Todd Williams csücsül majd a nagy székben, a forgatókönyvet pedig Michael R. Perry, Christopher Landon és Tom Pabsn jegyzi majd. Hát meglátjuk, hogy ez így lesz-e, mindenesetre itt tudjátok lájkolni az oldalt.
Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr93333727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása