Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek 2011. 10. 26.

2011.10.26. 16:38 Csabi87
  • Don Harris a Paramount egyik jó munkás embere elmondta, hogy nem tudja elképzelni azt, hogy a Paranormal Activity-nek ne legyen folytatása. A számokat látva mi is hasonlót gondolhatunk, részletek persze még nincsennek, de szinte 100%, hogy jön egy 4. rész is.
     
  • Remake készül a 2006-os francia Ils (Them) horror thrillerből. Hollywood tehát ismét lecsap. A rendezést ha minden igaz David Alcalde-ra bízzák, aki eddig reklámokat, rövidfilmeket és egy sorozat két részét rendezte.
     
  • Zöld jelzést kapott a The Walking Dead 3. évad, ami egyébként a nézettségi adatokat elnézve nem is csoda.
     
  • A Starz berendelte David S. Goyer Da Vinci's Demons című sorozatát, egyelőre 8 részre és 2013-ban startolna a sorozat.
     
  • Elképzelhető hogy csak lesz valami a Stephen King féle Dark Tower-ből, mivel a költségvetésből lecsaptak 45 milliót dollárt.
 

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr923331073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása