Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dead Season előzetes

2011.10.14. 14:46 Csabi87

A mai napi előzetesek sorát egy zombis filmmel kezdjük, amit az idei évben követtek el a horror rajongók ellen. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nem sok infót találtam a film történetéről, de lényegében arról lesz itt szó, hogy egyszer csak mindenki zombi lesz, aki meg nem az menekül. A zombik pedig mindenütt ott vannak.

Nagy csavarra tehát aligha kell számítanunk, bár ennek ellenére egészen véres-pörgős előzetest raktak össze nekünk a készítők, szóval még jól is elsülhet a dolog.

A filmet egyébként Adam Deyoe rendezte, akinek 2008-ból talán van, aki ismeri a Psycho Sleepover című vicces akció-horrorját. Deyoe a forgatókönyvön is dolgozott Loren Semmens (The Woman - executive producer) és Joshua Klausner társaságában.

Ami a szereplőket illeti négy nevet említenék meg: James C. Burns (Lake Dead, Decadent Evil 2.), Scott Peat (Nowhere to Hide), Marissa Merrill (End), Corsica Wilson (Azienda, Claire).

Az előzetes a tovább után található.

Címkék: amerikai előzetesek zombi upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr313302927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása