Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek 2011.10.10.

2011.10.10. 18:21 Csabi87
  • A többek között Mátrix-os Carrie-Anne Moss is benne lesz a készülő Silent Hill: Revalation című részében, még hozzá Claudia Wolf karakterét fogja játszani. Moss néni elmondta, hogy hát játék feldolgozásban még nem játszott, de majd most.
     
  • Elkezdődött a May I Kill U? című angol film forgatása. A film egy őrült rendőrről szól és egy darkos horror komédiát ígérnek nekünk. A rendezést és az írást Stuart Urban végzi, akitől 2001-ben Az elveszett ereklye kalandorait láthattuk, ha egyáltalán érdekelt minket.
     
  • Aaron Eckhart kapta Adam Frankeinstein szerepét a Lionsgate I, Frankenstein című filmjében, amelyet jövő év elején kezdenek forgatni Ausztráliában. Stuart Beattie írta és rendezi a filmet, akinek a Karib-tenger kalózait, a G.I. Joe-t, de még a Collateral-t is köszönhetjük, már ami a forgatókönyveket illeti. A történet Kevin Grevioux történetén alapszik, akinek meg az Underworld filmekhez van köze. A tervek szerint 2013 február 22-én mutatják be, már ha nem lesz vége a világnak, teszem hozzá én.

  • Ashley Bell visszatér a The Last Exorcism előzmény filmjébe és saját állítása szerint nagyon izgatott. Én hiszek neki.

 

Címkék: hírek the last exorcism i frankenstein may i kill u

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr343292228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása