Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mother's Day előzetes

2011.10.07. 12:28 Csabi87

E hónap 24-én érkezik külföldön DVD-re és BD-re a Fűrész 2, 3, 4 rendezőjének Darren Lynn Bousmannak új filmje, a Mother's Day.

Ezen okból a tovább után ott egy előzetes a horrornews.net-ről, amit azt gondolom érdemes megnéznie azoknak, akik még nem futottak össze a filmmel, hiszen első ránézésre nagyon jónak tűnik. 

A történet szerint egy erőszakos és talán nem teljesen normális család, anyukával az élen visszatér korábbi lakhelyükre és szadizni kezdik az új lakókat és azok vendégeit. 

A filmet Angliában forgatták a szereplők között Rebecca De Mornay (Azonosság), Jaime King (Véres Valentin 3D, Sin City, Pearl Harbor), Patrick John Flueger, Warren Kole.
A sztorit Scott Milam jegyzi, akinek ez az első nagyobb filmje.

Egyébként így a végén érdemes megemlíteni, hogy egy 1980-as film remakejéről van szó, az eredeti változatot Charles Kaufman és Warren Leight írta, míg előbbi a rendezésért is felelt.

Címkék: angol előzetesek upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr543284806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása